İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Ekonomi Psikoloji Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Sosyoloji Sosyal Hizmet Uluslararası İlişkiler

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Ekonomi, Sosyoloji, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Psikoloji, Sosyal Bilimler bölümlerinde İngilizce ve Sosyal Hizmet bölümünde Türkçe olmak üzere yedi bölümde eğitim vermektedir. İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi her biri alanlarında tanınmış üniversitelerden mezun, uluslararası deneyimlere sahip olan bir akademik kadroya sahip olması ile iddialıdır.

İdari ve Sosyal Bilimler alanında öğrenci olanlar hem entellektüel birikime hem de mesleki bilgiye sahip olarak mezun olurlar. Sosyal Bilimlerin farklı alanlarında edinilen bilgi birikimi çok kültürlü bir öğrenci yapısı içinde eğitim alma olanağı ile birleşerek uluslararası bir zemin yaratmaktadır. Bu zemin mezuniyet sonrası oluşacak ağları da uluslararası boyuta taşıması bakımından son derece önemlidir. Altınbaş Üniversitesinin yapmış olduğu uluslararası anlaşmalar uluslararası deneyim kazanmak isteyen öğrencilere önemli fırsatlar sunmaktadır.

FARKIMIZ NE?

• Altınbaş Holding’in sunduğu fırsatlar sayesinde sektörle güçlü ilişkiler ve staj olanakları
  • Etkinliklerde konusunda uzman profesyonellerle tanışma imkanı
  • Georgia State Üniversitesinde yaz okulu