Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi

Grafik Tasarım İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Moda ve Tekstil Tasarımı Resim (Özel Yetenek) Sinema ve Televizyon Takı Tasarımı Plastik Sanatlar

Altınbaş Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, İstanbul’da, Görsel Sanatlar ve Tasarım için kurulmuş bir fakültedir. Öğrencilere, Moda ve Tekstil Tasarımı,  Grafik Tasarım , Resim,  İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Sinema ve Televizyon, Plastik Sanatlar ve Takı Tasarımı Bölümlerinde Lisans Eğitimleri sunmaktadır.

Fakültemiz, dünyanın her yerinden gelen uluslararası bir öğrenci ve öğretim üyeleri topluluğunun ana üssüdür. Öğrenciler ve öğretim üyeleri bir araya gelerek, profesyonel ekipmanlarla çalışarak, farklı teknik ve materyalleri deneyerek, yaratıcı fikirlerin ortaya çıktığı yeni öğrenme ortamı yaratırlar.

AYRICALIKLARIMIZ

• Ulusal ve uluslararası prestije sahip öğretim üyeleri, sanatçılar ve tasarımcılar
  • Çok kültürlü ortam sayesinde uluslararası estetik dönüşüm
  • Mücevher atölyelerinde uygulamalı eğitim